Over Ons

Welkom

Sinds 2012 zijn wij de eigenaars van Fermette en France. Wij hebben altijd de droom gehad om een huis in Frankrijk te hebben.
Begin 2012 hebben wij deze droom kunnen verwezenlijken.

Vakantiehuis

Wij hebben deze oude kleine boerderij gekocht als vakantiehuis voor onszelf. Ooit in de toekomst wilden wij wel iets gaan doen met gasten ontvangen en/of workshops organiseren.

Elke keer dat wij hier waren genoten wij van de rust en natuur om ons heen. Na een verandering in ons Nederlandse leven hebben wij besloten om onze droom waarheid te maken en ons in Frankrijk te vestigen.

Wij hebben een schuur verbouwd waar wij zelf in wonen. Het huis is nu een gîte (vakantiehuis) voor onze gasten.
De oude werkplaats ( L’Atelier) is gerenoveerd en in de zomermaanden te huur.

Marc is een franchisebedrijf begonnen. Hij verkoopt echte Nederlandse stroopwafels op de markt. Heb jezelf belangstelling om franchiser te worden, kijk dan op de website van Gaufres D’Or.

Ik (Astrid) wandel graag met onze honden. Dagelijks maken wij een flinke wandeling. Voor onze wandelgasten heb ik een E-Book met wandelingen gemaakt. Ik ben een enthousiast amateurfotograaf. Mijn hangmat is een favoriete plek. In de zomer ben ik hier s ’middags vaak in te vinden. Een siësta, lezen of zelfs met mijn laptop de administratie bijwerken.
Wij wonen hier samen met onze honden, katten, kippen, haan en ganzen. De samenstelling veranderd af en toe. 


Wij hopen je te mogen ontvangen op Fermette en France.

 

Marc & Astrid

Marron en Bobby wandeling
Brutus Bertje
Bobby Poules e1577116424409
Bobby Marron

Onze huisdieren

Bienvenue

stuur ons een e-mail

neem contact met ons op voor meer info.

wij beantwoorden graag uw vragen